In februarie 2012 am obtinut decizia definitiva si irevocabila prin care debitorul era obligat la plata unor restante la intretinere.
In martie 2012, dupa ce am dus la executor titlul executoriu s-a luat decizia sa nu mai fie executat silit debitorul, acesta semnand un angajament de plata esalonata a datoriilor pe 12 luni.
De atunci si pana acum a platit doar de 2 ori.
Putem sa reincepem executarea silita folosind acest titlu executoriu? Sau trebuie sa-l dam din nou in judecata?
Se poate deschide din nou executarea silita.
Vorbiti cu executorul sau mergeti la alt executor.
Nu am inteles ce anume ati facut si ar trebui vazut dosarul de executare silita pentru a se intelege.
Am luat decizia cu stampila de "definitiva" de la tribunal, am predat-o unui executor, acesta s-a apucat de executarea silita... i-a gasit un venit dintr-o pensie debitorului... l-a poprit si in nenumaratele discutii cu acesta i-a repetat de fiecare data ca este o chestiune de timp pana cand incepem executarea silita a imobilului cu datoria la intretinere....
Atunci a venit datornicul cu 500 RON in mana si multe promisiuni... a semnat angajamentul de plata (pe care l-a onorat cu o singura plata din cele 12 convenite).... am rugat executorul sa opreasca executarea silita... i-am platit serviciile prestate pana in momentul respectiv... si am asteptat banii de la "seriosul" nostru vecin #-oX-(
Acum vrem sa il executam silit... Sper sa se poata :)
Pentru ce sa piarda banii dati executorului? Onorariul nu i se cuvine executorului?
Puteti face cerere de reluare a executarii si sa solicitati executarea silita imobiliara., pe langa cea prin poprire.