avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicarea certificatului de înmatriculare pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicarea certificatului de înmatriculare pentru lipsa I.T.P.

buna seara.unui prieten i sa ridicat certificatul de inmatriculare pentru lipsa itp,iar acum vrea sa participe la programul rabla,cum poate recupera ci?multumesc!

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:00, 2 Iunie 2013
Solutionarea necesita parcurgerea unei proceduri de durata
Initial titularul,trebuie sa se adreseze detinatorului CI , cerere pentru eliberare document cu atentionarea ca este necesara parcurgerii programului de predare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie rutiera Nike_27 Nike_27 Buna seara, Numele meu este Nicolae Morar, sunt din jud. Alba si de curand am intampinat o mare problema la cumpararea unui auto inmatriculat cu nr. ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta in cazul unei plangeri contraventionale dorupintili dorupintili se poate face contestatie la judecatoria bacau pt pv contraventie savarsita in jud botosani ? daca deja am facut-o ce curs juridic va avea ? multumesc ... (vezi toată discuția)
Pot circula cu masina daca pe talon nu este completata rubrica instrainat catre... la data...? tio_vali tio_vali buna ziua am si io o intrebare: am cumparat o masina luna trecuta, am facut toate actele, iar pe talon nu mi-a completat rubrica unde pune: instrainat catre... ... (vezi toată discuția)