avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acordarea unei autorizatii de constructie a unei ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acordarea unei autorizatii de constructie a unei terase fara acordul vecinilor

Buna ziua,vecinul meu de hat din spatele casei mi-a cerut acordul pentru construirea unei terase,acord care eu am refuzat sa il dau;a obtinut acordul unui singur vecin si a divizat proprietatea in doua (dar numai in acte) si sa apucat de construit pe toata suprafata si fara sa afiseze panoul din care sa rezulte felul constructiei,autorizatia...Ce este drept,vecinul este ofiter de poltie si cand am fost la Primarie numeni nu m-a lamurit cu absolut nuimic,la Politia locala am dus o sesizare care nu a fost inregistrata si nu i sa dat nici un numar , doar o promisiune ca vor veni sa vada.Va rog sa imi spuneti ce anume ar trebui sa fac.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: LuchianSeb , utilizator 20:02, 2 Iunie 2013
Acordul vecinilor este necesar doar in situatiile in care noua constructie i afecteaza in vreun fel. De asemenea, vecinul dvs. nu-si poate face terasa in asa fel incat sa aibe vedere piezisa asupra curtii dvs. fara sa-i dati acordul. Sau poate dar dvs. veti putea cere desfintarea respectivei constructi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Realizare constructie fara acord coproprietar GherghinaP GherghinaP Buna ziua, Locuiesc intro casa P+1 si detin, conform extrsului CF, 62% din partile de uz comun ( holul, scarile de la intrare, sarpanta, acoperisul, ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe proprie raspundere demiroman demiroman In cazul construirii unei case pe hotar, unde persoana pe al carui hotar se construieste declara pe proprie raspundere ca este singurul proprietar si ca este ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu sau justitia a inchis un ochi? sogedacom sogedacom buna ziua. am urmatoarea problema: in urma cu 4 ani s-a facut intabularea imobilelor de pe strada unde locuiesc(case) si la o discutie cu domnul care se ... (vezi toată discuția)