avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rate neachitate in Italia pentru electrocasnice
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rate neachitate in Italia pentru electrocasnice

buna ziua. am muncit in italia in ulimul an si 6 luni,acum 3 luni am facut o rata la un supermarket de electrocasnice si am cumparat electrocasnice in valoare de 2500 euro pe care le'am trimis in romania.luna trecuta mi'am dat demisia de la munca si am revenit in tara deoarece nu mai faceam fata cheltuielilor acolo, nu am reusit sa platesc nici o rata intre timp.in italia nu am nimic pe numele meu ca si bun,in romania am un apartament cumparat cu sotia impreuna. si o motocicleta pe numele meu.acum in romania nu am de munca , imi caut de munca.nici sotia nu lucreaza.ce se poate intimpla?multumesc.

Alte discuții în legătură

Credit neachitat in italia Sami9005 Sami9005 Buna ziua! Am facut un credit de 30.000 euro in Italia pe care nu reusesc sa-L mai plateasc ținând cont ca m-am întors in România deoarece am rămas fără ... (vezi toată discuția)
Recuperare de bunuri comune si bani ana gazdac ana gazdac fiica mea a trait dupa un an de la divort in concubinaj cu fostul sot pina in luna febr.2011 cand el si-a facut o alta relatie si s-au despartit definitiv.In ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare elenaloredana elenaloredana Buna ziua Problema mea este urmatoarea: eu si sotul meu am locuit, muncit, 7 ani in Italia, am revenit in tara in vara lui 2008, cu 2 masini proprietate ... (vezi toată discuția)