avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poate Statul sa-mi vanda 2 terenuri fara stirea mea? ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poate Statul sa-mi vanda 2 terenuri fara stirea mea? Nu am avut si nu am datorii la Stat.

am de recuperat Tva de la stat, dar cu toate astea mi-au vandut 2 terenuri fara sa stiu in anul 2011 si am aflat acum o saptamana cand vroiam sa vand terenul.
sunt cu impozitele a zi, nu am avut nici-o data datorii la stat sau la alta institutie.
in baza a ce , putea statul sa-mi vanda terenurile.la primarie eu figurez in continuare ca sunt proprietar simi platesc impozitele la zi.
ce sa fac?
#-o
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 22:02, 2 Iunie 2013
Mergeti la cartea funciara si intrebati in baza a ce acte s-a facut intabularea pe noul proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu un teren...cum procedez ? SebiManea SebiManea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi despre cum trebuie sa procedez in urmatoarea problema: Socrul meu detine o suprafata de teren.Pentru acest teren, ... (vezi toată discuția)
Buna seara! va adresez si eu o intrebare. se poate vinde un teren ... Doru.200 Doru.200 Buna seara! Va adresez si eu o intrebare. Se poate vinde un teren unde tatăl meu are titlu de proprietate? Tata a decedat în 2010. In 2011 un hectar din cele ... (vezi toată discuția)
Intabulare notariala LiviuNeaguIon LiviuNeaguIon Buna seara! Tatal meu impreuna cu unchiul meu au vandut 2 loturi invecinate, mostenite de la tatal lor (bunicul meu) unei rude in anul 2001. Toate bune, ... (vezi toată discuția)