avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intredictia de a parasi tara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intredictia de a parasi tara

Buna seara!
Am primit in cursul unui dosar penal interdictia de a nu parasi tara. Trebuie sa ma prezint in fiecare zii la sectia de politie din raza de domiciliu, as dori sa merg la o alta sectie din raza unde am resedinta, cum pot sa schimb legal acest lucru fara sa am probleme??
Cel mai recent răspuns: Cristina_1 , utilizator 14:30, 3 Iunie 2013
Puteti parasi localitatea insa nu si tara.
Stiu ca pot parasii tara, insa vreau sa merg zilnic pentru a semna la o alta sectie decat cea trecuta in acte....cum pot schimba acest lucru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil dosar penal - amenintare politist nicolae67 nicolae67 Buna dimineata, am mai multe intrebari la care va rog sa imi raspundeti. Zilele trecute am fost chemat la politie din cauza unui apel la 112, nu am dat nici ... (vezi toată discuția)
Orar? neparasirea localitatii animacikaa animacikaa cand o persoana are interdictia de a nu parasi localitatea trebuie sa se prezinte zilnic la politia din localitatea lui? sau cum se verifica dc respecta ... (vezi toată discuția)
Interdictia de a nu parasi localitatea ciolitos ciolitos Am si eu o problema pe care sper sa o elucidez cu ajutorul dumneavoastra. In luna iunie 2010 am avut interdictie de a parasi localitatea intr-un dosar penal ... (vezi toată discuția)