avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Fuziune prin absorbtie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Fuziune prin absorbtie

Buna ziua,

am rugamintea pentru cei care au mai multa experienta in acest domeniu sa-mi spuna si mie care este situatia financiara pe baza careia se intocmeste proiectul de fuziune si care este cea pe baza careia se face raportul de fuziune si se transfera efectiv patrimoniile societatilor absorbite catre cea absorbanta. Pot de exemplu acum, in iunie sa iau de buna situatia financiara la 31.12.2012 ( pe baza bilantului depus la ANAF) ? sau trebuie facuta o noua situatie la zi ? Nu mi-e clar daca intre proiect si raport se utilizeaza situatii finanicare diferite, avand in vedere ca sunt niste luni la mijloc.

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Fuziune prin absorbtie consuello consuello Buna ziua, am rugamintea pentru cei care au mai multa experienta in acest domeniu sa-mi spuna si mie care este situatia financiara pe baza careia se ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absortie carmenaurora carmenaurora BUNA ZIUA am inteles la ORC ca pentru fuziune prin absortie dintre 2 SRL, se depune in prima faza RAPORTUL DE FUZIUNE. as dori sa stiu concret ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Fuziune etapa a 2 a RAMONICI RAMONICI Buna ziua. In prima etapa am depus la registru proiectul de fuziune prin absorbtie pt 2 srl pe baza bilanturilor la 31.12.2009. Acum in etapa 2 trebuie sa ... (vezi toată discuția)