avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fuziune prin absorbtie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fuziune prin absorbtie

Buna ziua,

am rugamintea pentru cei care au mai multa experienta in acest domeniu sa-mi spuna si mie care este situatia financiara pe baza careia se intocmeste proiectul de fuziune si care este cea pe baza careia se face raportul de fuziune si se transfera efectiv patrimoniile societatilor absorbite catre cea absorbanta. Pot de exemplu acum, in iunie sa iau de buna situatia financiara la 31.12.2012 ( pe baza bilantului depus la ANAF) ? sau trebuie facuta o noua situatie la zi ? Nu mi-e clar daca intre proiect si raport se utilizeaza situatii finanicare diferite, avand in vedere ca sunt niste luni la mijloc.

Va multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: consuello , utilizator 14:46, 10 Iunie 2013
Da, pot fi situatii financiare la date diferite si acest lucru trebuie specificat in proiect.
Cititi acest proiect la :
11.Alte date care prezinta interes pentru fuziune, pagina 9 :
[ link extern ]

aici gasiti mai multe :
[ link extern ]
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuziune prin absorbtie consuello consuello Buna ziua, am rugamintea pentru cei care au mai multa experienta in acest domeniu sa-mi spuna si mie care este situatia financiara pe baza careia se ... (vezi toată discuția)
Fuziune etapa a 2 a RAMONICI RAMONICI Buna ziua. In prima etapa am depus la registru proiectul de fuziune prin absorbtie pt 2 srl pe baza bilanturilor la 31.12.2009. Acum in etapa 2 trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie ged ged Am 2 SRL si doresc sa fac fuziune intre ele. In primul (societatea absorbita) sunt asociat unic iar in al doilea (societatea absorbanta) am 90% (restul in ... (vezi toată discuția)