avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incalcare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incalcare proprietate

In urma decesului bunicului meu, acum 2 ani, mi-a ramas mostenire un teren de 3600 mp.

In urma cu 2 luni am reusit sa recuperez titlul de proprietate si am merg la Primaria din comuna respectiva pentru a cere detalii si localizarea exacta a terenului.
Atitudinea celor de la primaria fata de problema mea dupa ce au aflat despre cine este vorva, a fost foarte urata, dar am aflat totusi unde este terenul.
Am mers si am constatat ca este semanat cu grau, iar de la vecinii de acolo am mai aflat ca, cel ce "tine" terenul, l-a inchiriat la altul care l-a semanat, precum si ca acele persoane care imi cultiva terenul sunt foarte dificile si nu stiu daca voi avea sanse sa "negociez" ceva cu ele.

Acum jumatate de ora, am sunat la primarie pentru a ma interesa daca am impozitul platit. Am fost luat la intrebari ca de ce nu merg la ei, sa vada actele, k ei nu au de unde sa stie cine e bunicul meu, unde e terenul, ca nu au baza de date, ridicau tonul la mine, dupa care mi a fost inchis telefonul in nas de 2 ori. Aceasta atitudine banuiesc ca o au asupra mea doar sa nu-mi iau in posesie terenul.
Mentionez ca terenul este la strada (DN) si este o parcela buna pentru constructie.

Unde pot sa ma adresez pentru a depune o plangere pentru incalcarea proprietatii?
Daca cei de la primarie continua cu aceasta atitudine ce pot sa fac?
Ce ar trebui sa fac?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Problema cu teren luat de primarie DragomirRoxana DragomirRoxana Buna ziua, am o problema cu un teren arabil, ce apartine bunicilor mei la tara. In urma cu putin timp au inceput, ca-n fiecare an, pregatirea terenului pt ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie sau actiune posesorie??? mighelita mighelita Titlu/Subiect: tulburare de posesie sau actiune posesorie Bua ziua as dori sa stiu ce sa fac si unde ma incardez cel mai bine intre tulburare de posesie si ... (vezi toată discuția)
Intabulare...posibilitati cacacj cacacj Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: Bunicul meu doreste sa intabuleze casa si curtea unde locuieste de peste 50 de ani. Proprietatea era a familiei ... (vezi toată discuția)