avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de management/ prestari servicii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de management/ prestari servicii

Buna ziua,

Post sa fac contract de management/ prestari servicii ca persoana fizica cu firma in care sunt asociat si administrator?
Ideea este ca sa nu am carte de munca si la firma mea, ci sa platesc 16% pt venit.
In aceasta firma suntem 2 asociati si pentru amandoua asa am dori sa dam salariile.

Va multumesc pt ajutor,
Cel mai recent răspuns: Zdadics , utilizator 09:54, 3 Iunie 2013
nu aveti cum sa va platiti bani tot dvs ca administrator, catre dvs persoana fizica.

pe urma , persoanele fizice trebuie inregistrate ca pfa ( altfel ar fi mult prea simplu sa se eludeze taxele si impozitele)
Si daca nu sunt administrator se poate rezolva in asa fel?

Va multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator srl si pfa xeonet xeonet Buna ziua, As avea nevoie de sfatul dvs cu privire la urmatoarea situatie: Eu am un SRL unde sunt Administrator Unic. As dori sa fac un contract de ... (vezi toată discuția)
Pfa sau intreprindere individuala? vica mircea vica mircea De ce trebuie sa devin PFA sau II daca vreau sa inchei Conventii civile de prestari servicii ? Care este baza legala ? De ce nu este suficient ca firmele ... (vezi toată discuția)
Afacere noua someone_black someone_black Buna ziua, Numele meu este Alexandru in varsta de 20 de ani si impreuna cu un prieten vrem sa ne deschidem o firma de prestari servicii in domeniul IT. Ambii ... (vezi toată discuția)