avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contracte diferite pe acelasi obiectiv
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contracte diferite pe acelasi obiectiv

Buna ziua ar dori sa stiu daca se pot face doua contracte de achizitie publice directe pe acelasi obiectiv dar in coduri cpv diferite?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 20:32, 4 Iunie 2013
Da. Nu conteaza obiectivul, conteaza obiectul achizitiei sa fie distinct. Puteti face inclusiv mai multe achizitii directe avand acelasi obiect, daca va incadrati in plafoanele de la art.19 din OUG 34.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpãrarea directã ºi 3 oferte gajnandi gajnandi Buna ziua. Am doua intrebari. 1- Limita de sume pentru a se incadra in cumparare directa (sub 10 000 EUR fara tva) este valabil pentru contract sau pe ... (vezi toată discuția)
Achiziție publică pentru cartea de bibliotecă elisabetapavel elisabetapavel Cum trebuie să procedeze o instituție publică ce are alocat pentru achiziția de publicații (carte, periodice, carte electronică etc) adică necesitatea ... (vezi toată discuția)
Cod cpv akkad akkad exista undeva o mentiune a faptului ca se interzice cumulul de coduri cpv la achizitia directa? Concret: daca eu am in plan sa cumpar un anumit tip de lucrari ... (vezi toată discuția)