avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare nume beneficiar al unui contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare nume beneficiar al unui contract de vanzare-cumparare

Buna ziua

Am facut un contract de vanzare-cumparare la notar prin care am cumparat un utilaj in rate .intre 2 persoane fizice.
Acuma vanzatorul (prin email) imi cere sa platesc rata pe numele tatalui sau.
In caz de ceva probleme,are valoare aceasta cerere incat eu sa dovedesc ca am achitat ratele, tatalui sau ,ca si cum le-as fi platit lui?Sau trebuie o foaie scrisa de el simpla , sau ii trebuie tatalui sau o imputernicire?

Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 00:00, 4 Iunie 2013
Cel mai simplu este ca vanzatorul sa va trimita o adresa in care sa specifice unde si cui sa-i faceti plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achiziționat utilaje de 60.000 de lei pentru societatea fostei soții și vreau să le recuperez. cum se scot active din patrimoniul unei societăți? Mihai3884 Mihai3884 Buna ziua, In urma cu cateva luni am achizitionat active (utilaje) in valoare de cca 60.000 lei din contul personal pe societatea fostei sotii, zic fosta ... (vezi toată discuția)
Ce este mai bine: contract de vânzare-cumpărare în care să se specifice avansul dat și ratele, sau antecontract? Calin Daniela Calin Daniela Ce este mai bine sa inchei un contract de vanzare cump teren in care sa se specifice avansul dat si ratele ce urmeaza a fi date sau un antecontract pt avansul ... (vezi toată discuția)
Achizitie utilaj pe firma de la persoana fizica madalinalina madalinalina Buna ziua, am si eu o dilema. Am o societatea ce doreste sa achizitioneze un utilaj, un buldoexcavator de la o persoana fizica in valoare de 22.000 eur. Se ... (vezi toată discuția)