avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Obligatorie evaluarea bunurilor - lichidare judiciara?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Obligatorie evaluarea bunurilor - lichidare judiciara?

Buna ziua!
Poate sa imi argumenteze pe "litera" legii, daca este obligatoriu sa evaluezi bunurile mobile si imobile ce vor fi repartizate asociatilor unui SRL, in urma unei dizolvari, lichidari voluntare (conform L.31/1991 art.227, alin.1, lit.d).
In Codul Fiscal/2013 nu am gasit nimic relevant. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: alina_tod , utilizator 13:46, 7 Iunie 2013
Buna ziua! Cautati Codul fiscal valabil pt. anul 2013 pt. a vedea ceea ce am afirmat. In ceea ce priveste impozitul de plata, intrebarea mea era cu totul in alt sens. Numai bine!
Probabil ca pentru dvoastra sensul discutiei este sa va contraziceti cu cineva, pentru mine NU! Mai mult decat ce v-am scris in mesajul 2 si 4 din acest topic nu am cu ce sa va ajut!
Asta e parerea dvs.! Va multumisem deja pt. intentia de a ma ajuta, iar eu v-am explicat ca nu ati inteles ceea ce am cerut, mai mult mi-ati pus pe tapet un articol din lege abrogat si mi-ati spus ca oricum trebuie sa platesc impozit, cu toate ca eu nu am facut deloc referire la acest aspect. Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare mijloace fixe trecute in patrimoniul personal la incetarea afacerii Eliana1 Eliana1 Conform Normelor Metodologice de aplicare a prevederilor art. 48 din Codul Fiscal: \\"În venitul brut al afacerii se include şi suma reprezentând ... (vezi toată discuția)
Radiere cabinet medical individual si infiintare srl cu acelasi obiect de activitate tiberiu60 tiberiu60 Buna ziua, Sotia mea are un cabinet medical individual si doreste sa infiinteze un SRL cu acelasi profil de activitate. Din cate m-am informat, se radiaza ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical vinde un imobil ionescucarmen ionescucarmen Buna Ziua! daca un cabinet medical vinde proprietatea in care isi desfasoara activitatea, ce impozite plateste? multumesc (vezi toată discuția)