avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot afla daca o persoana are amenzi pt tulburare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot afla daca o persoana are amenzi pt tulburare liniste

Cum pot afla daca o persoana are amenzi pt tulburare liniste , lovire, distrugere etc. stiu ca a ajuns la diverse sectii si are adunata o suma mare pt ca sub influenta alcoolului devine violent verbal si fizic si distruge chestii, intra in conflicte si daca e oprit de politie se comporta foarte urat la adresa lor de aici si vizitele dese.
As avea nevoie insa de o dovada ceva si nu stiu cum sa aflu?!

De asemenea daca a fosdt condamnat pot afla asta prin autoritatile statului adica la fel sa am o hartie la mana, un raspuns oficial, sau sa gasesc publicat undeva sa printez eu?
Mnetionez ca am nevoie de toate acestea in deschiderea unui proces de custodie
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:07, 4 Iunie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Referitor la eventuale amenzi va puteti adresa direct autoritatii fiscale responsabile domiciliului persoanei in cauza
Atentie pentru ca informatiile la care faceti referire se afla sub incidenta datelor cu caracter personal si nu pot fi facute cunoscute decat autoritatilor competente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu nevoie de o parere allex81 allex81 Am condus sub influenta bauturilor alcoolice cand am vrut sa fac o gluma unui amic care era si el in stare de ebrietate, adica sa il sperii trecand pe langa el ... (vezi toată discuția)
Era sa fiu lovit de o masina pe trecerea de pietoni Parisien Parisien Buna ziua!Eram la o trecere de pietoni de pe raza municipiului Constanta si in momentul traversarii,venea o Dacia Logan cu aproximativ 20-30 km/h,iar cand am ... (vezi toată discuția)
E ultraj? zerotika zerotika Am fost la o zi de nastere in weekend, m-am imbatat si ne-am cam certat. Au aparut din senin niste politisti. Mi-au dat un avertisment si apoi o alta amenda de ... (vezi toată discuția)