avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere penalã pentru lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere penalã pentru lovire

Din cauza unor probleme de sanatate socrul meu a stat o perioada mare de timp la mine, asa ca baba a crezut ca o lasa vadana. Am fost la ea cu el pe 10martie sa ne intelegem dar fara succes. Pe 22 aprilie baba a depus o plangere la politie ca am batut-o(o mare minciuna), undeva a scris ea pe la jumatatea lunii martie. Faptul ca in plangere nu a precizat ca evenimentul a fost pe 10martie as putea sa declar ca pe data de 15martie(jumatatea lunii) nu am fost in localitate?
Cel mai recent răspuns: catalin1980 , utilizator 11:10, 4 Iunie 2013
Ati pus aceeasi intrebare de mai multe ori.Asta nu presupune ca veti primi alte respunsuri de fiecare data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru lovire - termen incorect mariaioanacampioana mariaioanacampioana Ma aflu in relatii proaste cu o ruda din alt judet, dintr-o comuna. Am fost in localitatea respectiva pe 10martie. Pe 22aprilie respectivul a facut plangere la ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pt vatamare cornelia29 cornelia29 Buna ziua.am fost batuta de catre o femeie in urma careia am un deget rupt si mana in ghips.problema este ca nu am martori.Cum procedez?Sanse nu prea am fara ... (vezi toată discuția)
Purtare abuziva agenti de paza club ionell2014 ionell2014 buna ziua! am o intrebare: am fost lovit, batut de agentii de paza a unui club, am fost si am depus plangere la politie, dar nu am avut timp sa merg iml pt ... (vezi toată discuția)