avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala pentru lovire - termen incorect
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala pentru lovire - termen incorect

Ma aflu in relatii proaste cu o ruda din alt judet, dintr-o comuna. Am fost in localitatea respectiva pe 10martie. Pe 22aprilie respectivul a facut plangere la Parchet cum ca pe la jumatatea lunii martie eu l-am batut. Acum plangerea se afla la politia din comuna, iar ei m-au anuntat ca ar fi bine sa dau o declaratie. Pot sa dau un raspuns de genul:"in perioada 14,15,16 nu m-am aflat in localitate" sau trebuie sa declar ca nu l-am batut pe data de 10martie?Este plangerea lui valabila avand in vedere faptul ca eu nu m-am aflat in acea localitate la jumatatea lunii ci pe 10martie?
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2013
mariaioanacampioana, utilizator
Cel mai recent răspuns: catalin1980 , utilizator 21:15, 3 Iunie 2013
Declarati tot adevarul.Ar fi bine si sa discutati cu el sa-si retraga plangerea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere penalã pentru lovire mariaioanacampioana mariaioanacampioana Din cauza unor probleme de sanatate socrul meu a stat o perioada mare de timp la mine, asa ca baba a crezut ca o lasa vadana. Am fost la ea cu el pe 10martie ... (vezi toată discuția)
Plangere catre inspectorul general al politiei Mikiro24 Mikiro24 Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un model de plangere adresata domnului inspector general al politiei.Am fost agresata verbal de un agent de politie dintr-o ... (vezi toată discuția)
Am denunțat pe cineva că m-a racolat pentru prostituție. poate afla cine a făcut-o? pot retrage plângerea? Lingurarelena529 Lingurarelena529 Buna ziua am o întrebare daca am denuntat o persoana ca ma racoleaza si practic prostituție pentru acesta pot retrage plângerea vreau sa mentionez ca am ... (vezi toată discuția)