avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Purtare abuziva agenti de paza club
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Purtare abuziva agenti de paza club

buna ziua! am o intrebare: am fost lovit, batut de agentii de paza a unui club, am fost si am depus plangere la politie, dar nu am avut timp sa merg iml pt certificat, dupa au depus si ei plangere, pt lovire, si a adus o copie de chitanta d la iml, dar nu si certificat, asta dupa aproape 2 luni, dar nu peste 60 zile, si pretind ca ar avea hartii ca ar fi fost operat la mana, fara spitalizare , in urma altercatiei,
m am bazat pe inreg camerelor video dar le a zis la politie ca nu au functionat,
acum eu am doar un martor, cine era cu mine , si ei sunt mai multi, toti agentii, si mai e si hartia aia dubioasa de la spital, tinand cont ca ei m au batut si eu nici nu i am atins, am sanse daca se ajunge la procuror sau nu?, ma gandesc sa cer proba cu detectorul de minciuni sau ceva de genul.
Alte persoane din club nu au vazut ce s-a intamplat?
Stabilirea situatiei de fapt se va face in urma declaratiilor, ati gresit ca nu v-ati scos CML, este posibil ca din victima sa ajungeti agresor daca nu va sustine nimeni varianta.
au vazut, dar nu cunosc decat persoana cu care eram, in acel moment, si ea ma va sustine
Poate daca va mai duceti in clubul acela mai reusiti sa identificati persoane care sa fie martor.
am incercat, dar nu ma lasa sa intru in club, termenul pt a scoate CML stiu ca este de 30 zile nu? el nu are CML, doar o copie chitanta ca a platit ceva la inml, dar nu stiu ce ar fi putut sa i elibereze doctorii de acolo, pt ca nu a avut nimic, nu l am atins, a zis doar ca a avut doar o problema mai veche la mana si probabil in timp ce m a lovit s a agravat si a trebuit operat.se poate cu proba cu detectorul de minciuni ? si mentionez ca eu am depus plangere la 2 saptamani dde la incident si el a depus mult mai tarziu, dupa ce a fost contactat de politie, si tot eu am chemat politie atunci pe loc si l a identificat, adica daca a fost victima, agent batut nu ar fi asteptat atat nu?

Alte discuții în legătură

Loviri fara martori- este suficient certificatul medico-legal? Romeo Valentin Romeo Valentin Buna ziua Daca doua persoane s-au batut si nu exista martiri, cel batut mai tare poate dovedi agresorul cu un certificat medicolegal ? Are sanse de a ... (vezi toată discuția)
Agresat de doi indivizi ioana_ioanasca ioana_ioanasca Aseara am fost sa-mi felicit un prieten si m-am trezit cu doi indivizi in spatele meu, am vrut sa plec acasa dar afara m-au batut, am reusit sa scap si am fost ... (vezi toată discuția)
Am fost batut, ce pot face Lucian16 Lucian16 Buna ziua! Acum doua zile am fost batut de 2 persoane majore (eu sunt minor) si in urma altercatiei m am ales cu o lovitura in Zona tamplei si cu o plaga la ... (vezi toată discuția)