va rog frumos,puteti sa-mi spuneti si mie cum se poate face un inventar la un magazin pe ultimile 2 luni in contextul in care nu s-a facut niciodata inventar intr-un an si jumatate(avand marfa si de acum un an in mag).Mi s-a spus ca a fost prea dificil sa o i-a de la inceput,ar fi fost pierderi fff mari si a preferat sa se limiteze la ultimile 2 luni....nu inteleg,va rog explicati-mi si mie
Inventarul se face la o anumita data. Adica se numara , se cantareste apoi se compara stocul faptic cu cel scriptic.
Daca se doreste sa se afle stocul la o alta data decat cea in care se face inventarul efectiv, se au in vedere miscarile de bunuri ( intrarile si iesirile)
Studiati si ORDINUL nr. 2861/2009 din 9 octombrie 2009 pentru aprobarea Normelor privind organizarea si efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor si capitalurilor proprii
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Inventar
bazdoacadaniela
buna ziua am si eu o intrebare banala as spune,si anume cum se efectueaza un inventar corect? e cineva amabil sa-mi raspunda explicit? lucrez in gestiune de ... (vezi toată discuția)
Inventarierea
23ti
Buna seara.
Va rog sa-mi spuneti cine intocmeste listele de inventar si cine trece valoarea de inventar?
Valoarea de inventar o trece comisia? (vezi toată discuția)