avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Incasarea cautiunii de creditor
Discuție deschisă în Executare silită

Incasarea cautiunii de creditor

Debitorul pensiei de intretinere a depus la instanta o cerere de suspendare provizorie a executarii si o cerere de contestatie la executare , cea din urma respinsa in calea de atac, dosar care a durat aproape 2 ani. Imediat a refacut reteta insa acum a fost respinsa repede .
Ce se intimpla cu cautiunile depuse in cele 4 dosare de catre debitor? pot sa le incasez in contul pensiei neplatite inca sau ca dauna ce am suferit-o prin neincasarea ei (actualizarea cu indicele inflatiei)? cererea se depune la instanta care a judecat fondul sau e o cerere separata?
va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: br_nicku , utilizator 17:30, 4 Iunie 2013
Depuneti o actiune in pretentii, pentru prejudiciul cauzat prin intarziere, la Instanta care a judecat fondul, daca nu a fost deja restituita cautiunea.
multumesc pentru raspuns, cautiunea nu a fost restituita.
eu intrebam daca cererea de incasare a cautiunii se face la instanta care a judecat dosarul sau e actiune separata? va avea acelasi nr de dosar sau e cerere noua?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire cautiune ContSters277537 ContSters277537 As vrea sa stiu daca in cazul in care se respinge contestatia la executare eu pot sa imi recuperez suma platita pentru cautiune la suspendarea ... (vezi toată discuția)
Restituire cautiune eugen82 eugen82 Am formulat cerere suspendare executare intr-un dosar si cerere suspendare provizorie a executarii, pentru care s-a format un alt dosar cu alt numar. Am depus ... (vezi toată discuția)
Actualizare pret cu rata inflatiei sxamo39_p sxamo39_p In 2004 am executat silit un imobil al uni debitor, bunul fiind adjudecat, iar pretul distribuit. Ulterior debitorul a formulat contestatie la executare si a ... (vezi toată discuția)