Debitorul pensiei de intretinere a depus la instanta o cerere de suspendare provizorie a executarii si o cerere de contestatie la executare , cea din urma respinsa in calea de atac, dosar care a durat aproape 2 ani. Imediat a refacut reteta insa acum a fost respinsa repede .
Ce se intimpla cu cautiunile depuse in cele 4 dosare de catre debitor? pot sa le incasez in contul pensiei neplatite inca sau ca dauna ce am suferit-o prin neincasarea ei (actualizarea cu indicele inflatiei)? cererea se depune la instanta care a judecat fondul sau e o cerere separata?
va multumesc anticipat!
Depuneti o actiune in pretentii, pentru prejudiciul cauzat prin intarziere, la Instanta care a judecat fondul, daca nu a fost deja restituita cautiunea.
multumesc pentru raspuns, cautiunea nu a fost restituita.
eu intrebam daca cererea de incasare a cautiunii se face la instanta care a judecat dosarul sau e actiune separata? va avea acelasi nr de dosar sau e cerere noua?
Restituire cautiune
eugen82
Am formulat cerere suspendare executare intr-un dosar si cerere suspendare provizorie a executarii, pentru care s-a format un alt dosar cu alt numar.
Am depus ... (vezi toată discuția)