avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare materii auxiliare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare materii auxiliare

o societate cu obiect activitate fabricare tamplarie lemn are materii auxiliare pe stoc pe care nu le mai foloseste in procesul de productie .Putem vinde materiile unei societati cu profil comert materiale constructii ?Materiile auxiliare sunt la pret furnizor cand vom vinde vom avea pretul tot cu adaos ,trebuie sa creez o alta gestiune sau vand direct din 3021 ?
Cel mai recent răspuns: adrianabresug , utilizator 08:35, 6 Iunie 2013
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce cont se tine stocul in 301 sau 371? Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Avem o firma care are obiect de activitate prestari servicii auto si vanzare piese schimb. In ce cont tinem stocul de piese care intra in ... (vezi toată discuția)
Mat aux adrianabresug adrianabresug va rog sa imi spuneti cum inregistrez vanzarea de materie auxiliara ?ca sa fiu mai clara ,avem productie tamplarie lemn si folosim ca materie auxiliara lac ... (vezi toată discuția)
Marfa din stoc folosita in interesul firmei simona_iunie simona_iunie Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca inregistrarea 607 = 371 este corecta si singura care trebuie facuta in cazul in care se foloseste pentru consumul firmei ... (vezi toată discuția)