avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate da in judecata pentru asa ceva?!?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate da in judecata pentru asa ceva?!?

Buna ziua ! As dori sa stiu si eudaca la mesajul mai jos mentionat, poti fi dat in judecata ?!?
"Eu zic sa mai dati si pe la crese, mai ales pe la X cresa, ca deja incepe sa se ceara cate ceva pentru a inscrie copilasii, ceea ce nu mi se pare normal pentru ca e cresa de stat. Parca ati spus ca cei din sectorul X au prioritate, dar se pare ca " pilele " sunt primele care sunt inscrise, dupa cum spune stimata doamna director. Rusineee! ":sorry:
Cel mai recent răspuns: catalin818 , utilizator 13:13, 5 Iunie 2013
Nu ar fi exclus, dacă destinatarul mesajului se simte calomniat. Totodată, dacă ştie că este aşa cum afirmaţi, nu cred că va face nimic. Mai bine totuşi vă abţineţi de la asemenea mesaje, chiar dacă o anumită situaţie vă revoltă.Eventul, faceţi un denunţ dacă aveţi cunoştinţă despre vreun fapt de corupţie ...dacă doriţi să contribuiţi la schimbarea în bine a mersului lucruruilor în acel sector de activitate...
Si unde s-ar putea ajunge, in cel mai rau caz?!?:sorry:
Cum as putea sa remediez situatia fara a se ajunge la judecata?Exista vreo solutie de a se rezolva pe o cale amiabila?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama in concediul de ingrijire copil si copil dus pana in 2 ani la cresa elynedelea elynedelea Buna ziua! Daca sunt in concediul de ingrijire copil pana la 2 ani(perioada in care primesc indemnizatie ingrijire copil),pot sa-mi duc copilul la cresa cu ... (vezi toată discuția)
Petitie dga - o pot anula ? urgent ! Traveler Traveler Acum doua saptamani am trimis o petitie pe site-ul DGA local folosind formularul online si completandu-l cu datele personale in care semnalam niste acte de ... (vezi toată discuția)
Este ilegal sa... justice123 justice123 postez pe internet urmatorul text (unde n, m, x, y si z le inlocuiesc cu articolele, numele real si faptele reale): Procuroarea x infractoare penala cf. ... (vezi toată discuția)