avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu sarcina si lauzie si concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu sarcina si lauzie si concediu de odihna

Buna ziua! As dori o lamurire legata de concediul de sarcina si lauzie si concediul de odihna: sunt profesoara si in semestrul al doilea nu am fost deloc la scoala (din 14 ian pana in 23 ian am fost in concediu medical, din 24 ian pana in 29 mai concediu sarcina si lauzie, si din 30 mai pana la sfarsitul anului scolar, adica 21 iunie voi avea din nou medical. Nu am cerut concediu de ingrijire copil si de la toamna ma intorc la munca. Vreau sa stiu daca am drept la concediu de odihna peste vara. Astept raspuns si multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Concediu in vacanta de vara la reintoarcerea din maternitate...cum se acorda? alinutzika alinutzika Buna ziua! Am o mare nelamurire si am intrebat multe persoane, dar nu am primit nici o informatie suficienta. Sunt invatatoare titulara pe un post care e la ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna/ maternitate Adriana Pal Adriana Pal Am lucrat in anul scolar 2009-2010 ca si profesor suplinitor calificat pana in 13 mai2010. Am nascut in 14 mai 2010 . In 25 iunie am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical-dupa ccc carmen.elena84 carmen.elena84 Buna ziua! Sunt angajata in sistemul de invatamant si momentan sunt in concediu pt cresterea copilului pana la 29 august Pe catedra pe care sunt titulara, se ... (vezi toată discuția)