avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate dizolvata dar nu si radiata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate dizolvata dar nu si radiata

Buna ziua,

Sunt unic asociat al unui SRL aflat in inactivitate.
Pana acum am efectuat etapa de dizolvare si hotararea a fost publicata in MO.

As avea urmatoarele intrebari :

1/ cei 3 ani de inactivitate expira pe 1 iulie 2013 - ce se intampla daca pana atunci nu radiez firma ? firma va fi dizolvata, dar totusi activa ?!?

2/ in masura in care gasesc pe cineva caruia sa-i vand societatea, exista vreo modalitate de a anula dizolvarea (asa incat firma sa poate din nou face operatiuni comerciale) ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: andreidragan , utilizator 11:45, 5 Iunie 2013
daca lichidarea si dizolvarea s-au produs pe parcursul normal, prin instanta, aceasta nu mai poate reveni la activitate.
Multumesc. Inteleg ca in acest moment societatea nu mai poate fi "reinviata". ce se intampla insa daca e doar dizolvata, dar nu si radiata ? se va radia din oficiu dupa un timp ? mai trebuie sa depun vreo declaratie, pana in momentul cand este radiata ?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere firma danielcraciun2003 danielcraciun2003 Buna ziua, Detin o firma din 2004.Am avut suspendata activitatea 3 ani.Firma nu figureaza cu datorii si nu este platitoare de tva. In conditiile in care nu ... (vezi toată discuția)
Stergerea faptelor din cazierul fiscal - problema - vid legislativ dan_cs dan_cs Buna ziua, Am fost administratorul unei firme. Pentru intarzierea depunerii declaratiilor, firma a fost declarata inactiva. In sept 2011, am depus ... (vezi toată discuția)
Radiere firma Mariana08 Mariana08 Am un SRL care apare inactiv la Finante si in dizolvare la Registrul comertului prin actiunea acestuia. Exista un singur asociat. Firma nu mai are datorii la ... (vezi toată discuția)