avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Incompatibilitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Incompatibilitate

Buna ziua. Imi poate spune cineva daca poate fi pusa problema incompatibilitatii intre sotia mea ca administrator/asociat al unui s.r.l. si tatal meu ca simplu angajat al unui s.a., subordonat consiliului local, daca cele doua firme fac afaceri?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:04, 4 Iunie 2013
Nu este incompatibilitate,doar conflict de interese.
Unde e acel conflict de interese? Un simplu angajat are drept de decizie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati profesie de mediator Harvey01 Harvey01 Buna ziua As vrea sa va intreb daca exista incompatibilitate intre profesia de politist si cea de mediator in special ca urmare a schimbarii recente a ... (vezi toată discuția)
Exista incompatibilitate? Maria1994 Maria1994 Administratorul blocului in care locuiesc este si directorul unei firme de construcții. Se accepta acest lucru? Nu sunt incompatibilitate cele 2 ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate sau nu? elenaalbean elenaalbean Va supun atentiei o situatie:Consilierii locali angajati ca padurari in cadrul unei structuri silvice, pot vota in favoarea incheierii unui contract de ... (vezi toată discuția)