avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... posibilitate pensionare temporara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

posibilitate pensionare temporara

dupa 183 zile de concediu medical date de comisia de expertiza si celelalte 90 aprobate de casa de sanatate nu am reusit sa ma recuperez. pot beneficia in continuare de pensionare pe perioada determinata?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:07, 5 Iunie 2013
1. Comisia de expertiza medicala va face propunerea de pensionare de invaliditate (daca este cazul) cu revizuire la o anumita perioada de timp (6 luni, 12 luni).

2. In functie de constatarea comisiei de expertiza medicala se poate prelungi sau inceta pensionarea de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediul medical angelica75 angelica75 Buna ziua, Din data de 23 noiembrie 2012 ma aflu in concediu medical ca urmare a unui accident suferit la locul de munca, accident care insa nu a ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu medical peste 183 de zile 51971 51971 Buna seara.In aprilie 2015 am fost operata de HDC 5-C6 stanga .In urma interventiei am facut recuperare, am beneficiat de 90 zile CM dat de neurolog si aprobat ... (vezi toată discuția)
Concediu medical yo_ionela yo_ionela Buna! Tatal meu a fost operat de cancer in data de 14 decembrie 2010. El se afla in concediu medical de atunci. Intebarea mea este cat poate beneficia de ... (vezi toată discuția)