avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate \'\'Deranjarea\'\' vecinilor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

''Deranjarea'' vecinilor

buna ziua.
ce sfaturi ati putea sa imi dati pentru speta urmatoare : detin un autoturism care a venit din fabrica cu avertizare sonora pentru mers in marche arriere. in urma cu cateva zile o persoana (varsta 3-a) de la un bloc vecin ma abordat zicandu-mi ca il deranjeaza acest sunet scos de masina mea si doreste sa nu mai parchez in acea zona. eu l-am indrumat sa faca plangere la politie si am plecat pentru ca nu vroiam saintru in polemica cu el. :P
astazi m-a sunat sotia can eram la servici si mi-a spus ca in timp ce era cu copilul (6 luni) in brate ,langa masina sa ia caruciorul din masina , aceeasi persoana (varsta a 3-a) s-a luat pur si simplu de sotie spunandu-i sa nu mai parcam acolo si a jignit-o. X-(
pentru ca nu vreau sa raspund cu violenta verbala sau fizica la adresa specimenului, VA ROG sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez.
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:30, 5 Iunie 2013
sa inteleg ca numai cu violenta fizica pot rezolva problema ?
Poate ati rezolva-o temporar insa in mod sigur ati da de altele.
Incercati sa discutati cu vecinul fara sa il iritati cum s-a intamplat prima oara trimitandu-l la politie. In faza asta nu o interventie a autoritatilor poate rezolva conflictul ci comunicarea directa, uneori oamenii au nevoie sa fie bagati in seama.

In opinia mea ar trebui sa incercati acum rezolvarea pe cale amiabila. In caz ca n-ati avea succes si veti face reclamatie la politie tentativa de aplanare o sa va ajute sa demonstrati bunele dumneavoastra intentii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scandal cu vecinii lucaandreia lucaandreia Bună ziua , în urma unor discuții cu vecina , care de când am licitat împreună pt locul de parcare și în cele din urma l-am obținut mereu s-a luat de ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu securea, si cu moartea kuky666 kuky666 Buna ziua si la multi ani, innainte de revelion am fost la socrii mei si este foarte greu cu locul de parcare, ei stau pe o ulita cu case si drumul este ... (vezi toată discuția)
Tulburatea linistii publice - dreptul de folosinta John_Doe__ John_Doe__ Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: Am fost reclamat la politie pentru deranjarea linistii publice de catre un singur vecin (locuiesc la bloc la ... (vezi toată discuția)