avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Demisia din comitetul executiv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Demisia din comitetul executiv

Care este documentul (notificare,proces verbal)prin care se anunta presedintele unei asociatii de proprietari cu privire la demisia unui membru din comitetul executiv?Nu exista contract munca,conventie civila,contract de mandat,ci doar un proces verbal al adunarii generale de proprietari.
Proprietarul in cauza redacteaza cerere catre asociatia de proprietari prin care comunica motivele care il determina ca incepand cu data X sa renunte sa mai detina responsabilitatea si calitatea de membru in comitetul executiv
Eu am trimis prin posta cu confirmare de primire presedintelui asociatiei de proprietari o notificare prin care l-am insiintat ca incepand cu data ..de imi dau demisia din comitetul executiv.
mai degraba ii puteti spune "notificare". daca ii spuneti "cerere" se intelege ca "cere" ceva anume, respectiv aprobarea demisiei. pur si simplu membrul respectiv "notifica", "anunta", "informeaza" presedintele AP despre incetarea colaborarii in CE incepand cu data X si sa caute pe altcineva mai tanar si mai sanatos.
nu trebuie sa motiveze incetarea colaborarii, ca are probleme oftalmologice sau respiratorii.
loga a scris:

Care este documentul (notificare,proces verbal)prin care se anunta presedintele unei asociatii de proprietari cu privire la demisia unui membru din comitetul executiv?Nu exista contract munca,conventie civila,contract de mandat,ci doar un proces verbal al adunarii generale de proprietari.

Intrucat demisia este un act unilateral de vointa, o simpla informare/notificare scrisa este suficienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, va rog sa aveti amabilitatea de a-mi oferi un raspuns. ... hamamet hamamet Buna seara, Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi oferi un raspuns. Cum putem sa incetam colaborarea cu un membru al CE al AP, membru care nu are nici o ... (vezi toată discuția)
Demisie din comitetul executiv al asociatie de proprietari TTina TTina Buna ziua ! Sunt membru in comitetul executiv al asociatiei de proprietari. Doresc sa imi dau demisia dar domnul presedinte nu mi-o accepta (incercand sa ... (vezi toată discuția)
Asociatie forma1 forma1 Buna ziua cind renunt sa mai fi Presedinte al Asociatie de propretar ce demersuri trebe sa faci ??Multumesc (vezi toată discuția)