O societate cu doi administratori . Unul dintre ei doreste sa-si vanda partea . Ce presupune acest lucru , mentionez ca odata cu vanzarea partii se schimba si asociatul . As vrea sa stiu daca asta presupune si schimbarea tuturor autorizatiilor de functionare pentru Soc respectiva ? Daca da , ce cale ar trebui urmata pentru ca noul aministrator sa poata fi in legalitate dar sa nu schimbam toate autorizatiile de functionare .
Relevant nu este ca sunt administratori, ci ca sunt ASOCIATI.
Inteleg ca unul dintre asociati doreste sa instraineze partile sociale din SRL, astfel incat sa nu mai aiba calitatea de asociat. SRL-ul ramane acelasi, are acelasi CUI si acelasi J, indiferent de cate ori se schimba structura asociatilor. Nu trebuie obtinute noi autorizatii de functionare.
Nu uitati ca in AGA de aprobare a cesiunii sa il si revocati din calitatea de administrator si sa il descarcati de gestiune daca este cazul.
Iesire din srl
Danuttzsnore
Sunt asociat cu 35% intr un srl. Am si functia de administrator. M am hotarat sa renunt si la srl si la functia de administrator. Ce inseamna descarcarea de ... (vezi toată discuția)