avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Rate restante la banca
Discuție deschisă în Executare silită

Rate restante la banca

buna ziua,in cazul unui credit luat doar cu cuponul de pensie si buletinul(credit de nevoi personale),se pot face executari silite(gen imobile,bunuri) sau doar poprire pe pensie si daca exista deja o poprire pe pensie cum isi poate recupera banca banii?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2013
danzarra, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 10:09, 5 Iunie 2013
in momentul in acre se trece la executare silita, executorul va putea sa treaca la executare chiar si prin vanzarea altor bunuri chiar daca acestea nu au fost initial gajate.
si in cazul in care persoana in cauza detine in coproprietate un apartament mostenit , in baza unui certificat de mosteniere fara a fi urmat pasi pentru a deveni proprietar(peste tot apare numele fostului proprietar decedat intre timp,la fisc,primarie). Se poate face executare silita pe acel procent (25%) mostenit
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2013
danzarra, utilizator
da, poate fi executata cota parte din imobil, sau se poate cere partajul si ulterior executarea sultei sau a imobilului, in functie de rezultatul partajului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notare de ececutare silita in cartea funciara necsu necsu Am un contract de credit pt nevoi personale garantate cu ipoteca pe mai multe imobile. Banca a investit contractul in camera de consiliu si a notat prin ... (vezi toată discuția)
Executare silita emy2001 emy2001 va rog frumos daca imi puteti da si mie un raspuns. am facut un imprumut de nevoi personale nu am mai putut sa-l achit,iar acum mi se pune sechestru pe ... (vezi toată discuția)
Apartament mostenire/executare silita banca rocky rocky Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu un sfat. Detin impreuna cu sora mea un apartament in Bucuresti. Apartamentul este mostenire si amandoua avem acte care ... (vezi toată discuția)