avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Salvare bunuri societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Salvare bunuri societate

buna ziua,
va rog din suflet daca ma poate indruma cineva in situatia in care firma a intrat in insolventa si a fost acceptat planul de reorganizare dar nu stim daca o sa facem fata platilor conform planului daca exista vreo varianta de a-mi salva bunurile societatii. Se poate vinde activele societatii? Mentionez ca nu mi s-a luat dreptul de conducere a societatii.
va multumesc!!!!!!!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:23, 5 Iunie 2013
edilmiki a scris:
Se poate vinde activele societatii? Mentionez ca nu mi s-a luat dreptul de conducere a societatii.

Nu, nu se poate vinde nimic, mai ales ca nu mai aveti dreptul sa administrati !
Va sfatuiesc sa nu cumva sa va ganditi sa faceti ceva fara acordul administratorului judiciar caci o sa raspundeti in solidar cu debitorul, adica cu firma datoare si or sa vina peste dvoastra ca persoana fizica! Cel mai bine colaborati cu practicianul in insolventa si gasiti impreuna solutiile cele mai bune. Daca nu se accepta colaborarea, ultima varianta este avocatul dvoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa firma edilmiki edilmiki Buna ziua,va rog daca imi puteti da si mie niste raspunsuri, am firma care a intrat in insolventa dar am bunuri constructii .camioane luate in leasing si nu ... (vezi toată discuția)
Sfaturi insolventa sau reorganizare? aZu aZu Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de 80.000 ron, din care 25.000 sunt tva si impozit pe profit iar restul penalitati, mentionez ca suntem doi ... (vezi toată discuția)
Societate in insolventa. neplata salarii restante somesan somesan Lucrez la o societate care este in insolventa de peste 5 ani . In aceasta perioada am acumulat 17 luni de salarii restante. S-au facut sesizari la ITM dar fara ... (vezi toată discuția)