avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperari date privind vechimea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperari date privind vechimea

Buna ziua.Ma puteti ajuta cu un raspuns ? Imi mai trebuiesc niste ani vechime la cartea de munca pt pensionare si nu stiu unde trebuie sa gasesc firmele pt recuperarea unor ani de grupa . Firmele sunt din 1972 si mi-ar trebui vechimea din 1972-1980 Multumesc.
Cel mai recent răspuns: okylucian , utilizator 11:13, 12 Iunie 2013
Buna ziua,
Va adresati registrului comertului pe raza caruia se aflau firmele si arhivelor locale.
Va vor induma sa aflati unde sunt arhivele acelor firme care nu mai exista.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Perioada 1972-1980 se poate regasi la Arhivele Nationale - Directiile Judetene in raza carora isi aveau sediul fostii dvs angajatori, intrucat este vorba despre societati care au apartinut statului.

Daca ne spuneti dessre ce societati este vorba , poate va ajutam noi cu astfel de informatii.
INTREPRINDEREA DE CONSTRUCTII AGROZOOTEHNICE SANTIERUL 4 INSTALATII GALATI. Eu sunt din vaslui. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 buna seara va rog sa imi spuneti de unde se poate obtine vechimea celor care au lucrat la CAP. acesta fiind necesara unei persoane pentru calculul pensiei ... (vezi toată discuția)
Pentru calculul pensiei anticipate ela_popa ela_popa Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti in demersul meu pentru colecatrea materialelor necesare depunerii la dosarul de pensie anticipata. Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)
Arhive cărți munca Carnicu Carnicu Va rog sa mă ajutați cu informații despre arhivă următoarelor societăți: C.M.C.I.B.- uzina București 1973 -1976; I.U.I.U. ISLAZ Alexandria ... (vezi toată discuția)