avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... vechime
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

vechime

buna seara
va rog sa imi spuneti de unde se poate obtine vechimea celor care au lucrat la CAP.
acesta fiind necesara unei persoane pentru calculul pensiei .
va multumesc
cu stima
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:28, 9 Mai 2013
Despre ce C.A.P este vorba?
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati atat primariei locale cat si arhivelor judetene pentru a afla unde sunt depozitate acele arhive.
Va vor indruma ei.
Dupa aceia va veti adresa detinatorilor arhivelor CAP-ului si solicitati adeverinta de care aveti nevoie.
Cererea va trebui sa contina perioada lucrata si copie de pe C.I.-ul solicitantului.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru calculul pensiei anticipate ela_popa ela_popa Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti in demersul meu pentru colecatrea materialelor necesare depunerii la dosarul de pensie anticipata. Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)
Pierdut carte munca dar am o copie a ei tydor tydor Mi se poate reface o carte de munca prezentand o copie a ei ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Dovada autenticitate act silvia99 silvia99 buna ziua! in cazul unei adeverinte de vechime necesara la dosarul de pensii, adeverinta originala dar scrisa cu pix negru, unde (in timisoara ) i se poate ... (vezi toată discuția)