avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Risc amenda daca nu ma prezint la prima infatisare in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Risc amenda daca nu ma prezint la prima infatisare in proces penal?

azi trebuia sa ma prezint la proces la ora 9 in calitate de petent pt recunoastere sanctiune pecuniara,si eu sunt plecat in tara si la ora 7 la adresa mea din buletin s-au prezentat jandarmi sa ma duca la proces ca dc nu ma prezint risc amenda 10000 lei si nici nu aveau mandat de aducere deoarece era prima infatisare a procesului,risc sa iau amenda?se poate face un abuz?
pt orice eventualitate am trimis un avocat

Alte discuții în legătură

Mandat de aducere picika picika in data de 3 aprilie am avut un proces penal,am cerut amanarea procesului,cerand timp pentru pregatirea apararii procesul a fost amanat dar s a emis un mandat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt chemat drept martor la un proces penal si nu ... Reglementări Reglementări Bună ziua, sunt chemat drept martor la un proces penal si nu vreau să mă prezint. Ce se poate întampla cel mai grav? Am înteles că pot primi o amenda si ... (vezi toată discuția)
Citat ca martor cu catuse un om simplu un om simplu Buna, Ieri seara am fost vizitat acsa de un jandarm care a spus ca are un mandat de aducere pe numele meu la tribunal pentru data de maine dimineata in ... (vezi toată discuția)