avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Unde pot denunta o lucrare de constructie la un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Unde pot denunta o lucrare de constructie la un apartament de bloc gresit executat?

Am un ap de 3 cam, am refacut baia cu gresie, faianta, si in loc de vana am gandit o cabina de dus din faianta. Mesterul care este un particular fara firma a mai lucrat si lucreaza si in alte parti, a primit toate informatiile necesra lucrarii( pus regips, faianta, gresie,colturi) dupa lucare a fost platit conform intelegerii dar cand sa montam usa pt cabina de dus reiese ca peretele nu este drept deci nu pot monta usa. Dupa verificarea cu un alt maistru al lucrarii am depistat ca nici un perete nu este drept, faianta nu este pus uniform, colturile montate alan -dala.Dupa masuratori l-am sunat pe mester sa vina sa reparam greseala. Vreau sa stiu daca nu ne intelegem amiabil la ce foruri pot sa ma adresez ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:51, 5 Iunie 2013
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deci ati lucrat "la negru" ? Aveti ceva acte incheiate cu mesterul?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2013
Eduard Ciprian Slai,
Nu din pacate contract nu,doar martori care in timpul lucrarii au fost pe la noi, si chiar si la plata mesterului am avut un vecin care a fost de fata.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2013
leitikati, utilizator
In situatia lipsei raportului contractual care sa prevada concret obligatiile,termenul de finalizare,eventual conditii reziliere ,solutionare litigii,incercati sa solutionati amiabil
Precizati executantului ca intelegeti sa rectificiile lucrarea,fara a se ajunge la plangere catre organele abilitate,care in final pot dispune sanctiuni ,eventual incadrarea faptei sub incidenta legii penale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu un meseriaș care montează cabine de baie buna seara. ... richard1977 richard1977 Litigiu cu un meseriaș care montează cabine de baie Buna seara. Vă rog sa imi dati o opinie in legatură cu montarea unei cabine de baie facută la ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 Radu 26 Radu 26 Buna ziua . IN anul 2007 mi sa retrocedat apartamentul acuma sint proprietar Din anul 1990 sint chiriasi in acest Apartament. Chiriasi au facut o serie de ... (vezi toată discuția)
Renovare/amenajare garsoniera in regim propriu Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, 1) Se poate renova un apartament in regim propriu? daca dacare este baza legala? Exista vreo limitare vis a vis de persoana care executa fizic ... (vezi toată discuția)