avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie proprietari ilegala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie proprietari ilegala

Daca,sunt 24 de proprietari ,veniti in condominiu ulterior constituirii asociatiei de proprietari(1999)si care acum au semnat acordul de asociere,trebuie anexa la statut si acordul de asociere?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:34, 5 Iunie 2013
NU, este suficient ca fiecare nou proprietar sa depuna o cerere la presedintele asociatiei, in care sa specifice: CI/BI, CNP si actul de proprietate/proces verbal de vanzare-comparare nr. si data. Se va face un tabel cu aceste persoane (trecandu-se si coproprietarii daca acestia exista, cu datele de identitate) cu toate datele mai sus enumarate, pe care proprietarii respectiv le vor semna. Si cam atat. Acest tabel ca si cererile facute de fiecare proprietar, vor si inregistrate datate, semnate si stampilate de catre Presedintele asociatiei de proprietari care o va atasa la acordul de asociere existent.
L nr 230/2007 ART. 7
Înscrierea ulterioară în asociaţia de proprietari a proprietarilor care nu au fost
prezenţi la adunarea generală de constituire se face la cererea scrisă a acestora, fără
alte formalităţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua de putin timp sunt presedintele unei asociatii de proprietari, ... CatalinTudorache CatalinTudorache Buna ziua De putin timp sunt presedintele unei Asociatii de Proprietari, Asociatie care functioneaza in baza legii 196/2018. Am o neclaritate in ceea ce ... (vezi toată discuția)
Echivocul art. 7din lg.230/2007 gambette gambette Potrivit Art. 9. din HG 1588/2007 -\" Inscrierea ulterioara in asociatia de proprietari a proprietarilor care nu au fost prezenti la adunarea generala de ... (vezi toată discuția)
Am format un comitet de initiativa in vederea constituirii unei ... andreipetrini andreipetrini Am format un Comitet de initiativa in vederea constituirii unei noi Asociatii de Proprietari pe o singura scara de bloc. Am intocmit toate documentele ... (vezi toată discuția)