avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Art. 150 (2) NCPC
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Art. 150 (2) NCPC

Intrebare:cum interpretati ''art. 150(2) Copiile vor fi certificate de parte pentru conformitate cu originalul. ''
Concret, mi se cere sa certific actele depuse, adica am depus copii dupa facturi.
Cum fac?
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 17:38, 5 Iunie 2013
Stimat forumist,

Este necesar să scrieți pe fiecare copie ,conform cu originalul,, și să o semnați.
Stampilez si semnez ''conform cu originalul'' , atat?
Prea simplu.
Veti formula si o ,,Cerere de depunere de înscrisuri” (gasiti modele pe internet), la care veti anexa copiile respective si pe care o veti depune la registratura instantei.

Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2013
ContSters233678, utilizator
Multumesc de raspunsuri.

De obicei raspund efectiv prin inscris fara ''cerere de depunere de inscrisuri'' si este acceptat de Instanta.

Caz rezolvat, multumesc pt sprijin.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2013
pop sorin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se fac conforme cu originalul inscrisurile depuse la cererea de chemare de judecata iolanda15 iolanda15 Va rog sa ma lamuriti cum sa procedez pentru certificarea conform cu originalul a inscrisurilor depuse in copie xerox odata cu cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)
Certificare copii inscrisuri mary6 mary6 buna seara! va rog frumos ,doresc si eu un raspuns urgent daca se poate,doresc sa depun o plangere pt contestare un PV de contraventie la rutiera,si pt chemare ... (vezi toată discuția)
Probe scrise zerognost zerognost Actele depuse ca probe scrise intr-un dosar in instanta trebuie sa poarte mentiunea \\"conform cu originalul\\" daca sunt in copie? Care e sanctiunea daca ... (vezi toată discuția)