avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... certificare copii inscrisuri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

certificare copii inscrisuri

buna seara! va rog frumos ,doresc si eu un raspuns urgent daca se poate,doresc sa depun o plangere pt contestare un PV de contraventie la rutiera,si pt chemare in judecata se cere acum sa certific copiile inscrisurilor anexate cererii,deoarece se aplica sanctiunea anularii cererii,cf art 150 CPC sa certific inscrisurile. Va rog ,cum procedez? multumesc1
Cel mai recent răspuns: mary6 , utilizator 16:26, 30 Octombrie 2013
scrieți pe fiecare înscris ce-l depuneți instanței : conform cu originalul și semnați
multumesc mult!cu respect!
Scrieti pe fiecare pagina al fiecarui inscris pe care il depuneti - conform cu originalul, numele si prenumele in clar si semnatura dvs.
multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se fac conforme cu originalul inscrisurile depuse la cererea de chemare de judecata iolanda15 iolanda15 Va rog sa ma lamuriti cum sa procedez pentru certificarea conform cu originalul a inscrisurilor depuse in copie xerox odata cu cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)
Raspuns la comunicare adresa - obiectul dosarului: plangere contraventionala Ionutbog Ionutbog Buna ziua. La data de 12 iunie a fost emisa o comunicare adresa prin care se solicita petentului ca intermen de 10 zile de la primirea prezentei ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal politie tipoansid tipoansid Am intocmit o contestatie la judecatorie ca urmare a unui proces verbal al politiei pentru depasirea vitezei.(Nu au vrut sa-mi arate probele ,adica poza radar ... (vezi toată discuția)