avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte si taxe emitere pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte si taxe emitere pasaport

Buna ziua ! Ma numesc Marius si as dori sa va intreb ce acte imi sunt necesare pentru obtinerea pasaportului,in cat timp va fi emis si ce taxe actuale trebuie sa platesc ??? Va multumesc foarte mult si astept raspunsul dumneavoastra !!
Cel mai recent răspuns: marduc , utilizator 18:36, 5 Iunie 2013
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2013
gi-jane2, moderator
Multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

procedura vanzare apartament marduc marduc Buna ziua ! Ma numesc Marius si as dori sa stiu tot ce trebuie sa fac pentru a vinde apartamentul proprietate personala ! Apartamentul l-am ... (vezi toată discuția)
Crds-ist - carte de identitate anulata adriannica adriannica cineva locuieste de cativa ani in strainatate . acum cateva luni a fost in tara si sa casatorit . nu a mai asteptat sa schimbe cartea de identitate de oarece ... (vezi toată discuția)
Restabilire domiciliu in romania Cam28 Cam28 Buna ziua, Ma numesc Carmen, sunt cetetean roman si detin pasaport romanesc cu mentiunea Domiciliu: Franta. As dori sa fac restabilirea domiciliului in ... (vezi toată discuția)