avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Buna ziua. Am si eu o problema: am operat gresit un act aditional in Revisal, am schimbat data de inceput a contractului de munca, desi nu trebuia. Intre timp, angajatul respectiv a cerut incetarea CIM, am operat, dar nu am sesizat greseala decat cand am printat raportul per salariat. Cum pot repara greseala facuta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 6 Iunie 2013
Daca e incetat CIM in Revisal, nu se mai poate indrepta greseala.
Comunicati catre ITM greseala facuta si solicitati sa va dea o solutie. Cred ca va va vor spune acelasi lucru.
Se pot face unele artificii informatice prin care se poate indrepta partial greseala dar aveti nevoie de cineva deosibit de priceput.

Conf art 4 alin 3 HG 500/2011 orice corecţie a erorilor survenite în completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunoştinţă de acestea.

Imposibilitatea de a corecta eroarea, dovedita de raspunsul ITM, va v-a scuti de o amenda.
Va multumesc mult pentru raspuns.
Se poate incerca prin anularea incetarii c.i.m. si apoi corecta toate informatiile gresite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! As vrea sa stiu care este amenda pt. modul gresit in care s a operat in revisal - si anume : s a incetat un CIM ( suspendat ) inainte de a se ... (vezi toată discuția)
Expirare cim perioada determinata mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Am facut o greseala pentru care as avea nevoie de o solutie. Unui angajat ii expira contractul pe 23.01.2016, iar eu i l-am prelungit. ... (vezi toată discuția)
Urgent! greseala incetare suspendare cim si incetare cim in timpul concediului de crestere a copilului AlexandruIonescu AlexandruIonescu Buna seara, Sotia este in CCC pana pe data de 02 noembrie 2015 (2 ani exact de la data nasterii copilului). Firma este in proces de faliment. De la 1 ian ... (vezi toată discuția)