avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Expirare CIM perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Expirare CIM perioada determinata

Buna ziua,

Am facut o greseala pentru care as avea nevoie de o solutie. Unui angajat ii expira contractul pe 23.01.2016, iar eu i l-am prelungit. Angajatorul mi-a comunicat ca nu vrea sa mai pastreze acea persoana. Ce pot face in acest caz?
Ii mai pot face incetarea?

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:51, 22 Ianuarie 2016
Buna ziua,
Cine a semnat la "angajator" actul aditional? Daca nu este semnat actul aditional, ci doar ati efectuat o transmisie in ReviSal, efectuati o corectie, iar apoi incetati CIM.
Daca actul aditional este semnat, atunci CIM este prelungit si va raman la dispozitie celelalte modalitati de desfacere a CIM.
In acest caz, corectati greseala facuta in REVISAL.

Orice corectie a erorilor survenite in completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunostinta de acestea.(art.4 alin.3 din Hg 500/2011).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal minodora05 minodora05 Buna ziua. Am si eu o problema: am operat gresit un act aditional in Revisal, am schimbat data de inceput a contractului de munca, desi nu trebuia. Intre timp, ... (vezi toată discuția)
Cim fals sau cum poate fi interpretat Petru52 Petru52 Buna ziua, Va retin atentia relatand pe scurt un “caz”… Angajata la o firma, se inmaneaza CIM perioada determinata ( 15.05.13- 15.08.13),program 8 ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal eronat dorinahd dorinahd Buna ziua.Am constatat ca am transmis revisal gresit astfel: in luna martie a fost angajat pe firma un donm pensionar din data de 20.03.2013.Contractul a fost ... (vezi toată discuția)