avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Transmitere revisal eronat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Transmitere revisal eronat

Buna ziua.Am constatat ca am transmis revisal gresit astfel: in luna martie a fost angajat pe firma un donm pensionar din data de 20.03.2013.Contractul a fost semnat cu norma pe zi de 4 ore si salar de 400 ron,cu intentia de a se modifica cu norma intreaga in luna mai 2013 si salar de 800 ron.Greseala a fost ca la angajare revisal-ul a fost transmis cu norma de 8 ore si salar de 400 ron.Ce as putea sa fac pentru cele cateva zile lucrate in luna martie si pentru luna aprilie cand datele din declaratie sunt eronate pentru ca din luna mai oricum se majora si salariul si norma de lucru.
A fost greseala MEA.
Va multumesc pentru raspunsuri .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:44, 21 Iunie 2013
Puteti corecta greseala efectuata acum .
Potrivit HG nr.500/2011, art.4 alin.3, orice corectie a erorilor survenite in completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunostinta de acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gresit salariu CROSETEL CROSETEL Buna ziua Am facut o greseala de inregistrare a salariului in Revisal si vreau un sfat despre cum as putea sa o corectez. In luna iunie pt o persoana s-a ... (vezi toată discuția)
Expirare cim perioada determinata mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Am facut o greseala pentru care as avea nevoie de o solutie. Unui angajat ii expira contractul pe 23.01.2016, iar eu i l-am prelungit. ... (vezi toată discuția)
Salariu gresit ramoilis ramoilis Buna ziua, am constatat ca unui angajat i s-a dat un salariu mai mare decat cel normal. Acest salariu a fost transmis si prin Revisal. Exista posibilitatea de ... (vezi toată discuția)