Buna seara. Am nevoie de putin ajutor intr-o problema pe care o am cu mama mea naturala. Eu m-am nascut in 1983 si am fost, dupa cateva luni, lasat la o casa de copii, intrucat mama mea nu era casatorita la acea vreme si, dupa relatarile cuiva, nu vroia, "sa-si strice viitorul pentru un fund de copil". Acestea au fost vorbele ei, confirmate chiar de fratele ei, in momentul in care, o familie a mers sa-i ceara semnatura necesara pentru infierea mea. Am fost infiat la varsta de 2 ani si 8 luni si de atunci nu m-a cautat niciodata. Anul trecut am cautat-o eu, dar deoarece se mutase in alt judet, l-am gasit pe fratele ei. Acesta mi-a spus ca e bucuros ca i-am cautat si i-am cerut sa-i spuna mamei si apoi sa-mi dea numarul ei de telefon. Am aflat ca am un frate si o sora, ca ei nu stiau nimic despre mine, tatal lor este mort de cativa ani, si cu frica, in ultimul moment, mama le-a spus despre mine. Ei au crezut ca le voi face un rau, si s-au comportat foarte urat cu mine, desi nu i-am intalnit, doar am vorbit la telefon. Mama mea s-a aratat bucuroasa ca am cautat-o, dar apoi nu mi-a mai dat nici un semn, iar fratii mei m-au sunat si m-au jignit. Eu am aflat ca sunt infiat doar la 14 ani. Cand eram mic toata lumea imi zicea "infiat" sau "vinitic" si eu ma simteam marginalizat, desi nu prea intelegeam ce vor sa spuna. Copiii ma bateau, la joaca, sau nu se jucau cu mine. In tot acest timp mama mea naturala isi traia linistita viata, fara sa-i pese de suferintele mele sufletesti si fara sa ma caute macar o data. As vrea sa stiu, ce drepturi am sau ce daune pot sa-i cer mamei mele naturale pentru traumele mele sufletesti. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns:
Ionut1083 , utilizator
22:16, 15 Iunie 2013