avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Achizitie autoturism cu numere de Anglia
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Achizitie autoturism cu numere de Anglia

Buna ziua.
Am cumparat o masina de la un cetatean roman cu numere de anglia inscrisa pe numele lui. Am scos cele 3 randuri de numere provizorii (numerele provizorii le-am scos cu contract de vanzare/cumparare si copia de buletin)dupa care am inmatriculato in anglia pe numele meu. Intrebarea mea este daca imi trebuie certificatul fiscal de la fostul propietar si contractul de vanzare/cumparare (nu am nici contractul de v/c, nici copia de buletin,nici certificatu de urmarire fiscala).
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2013
OVYBUB, utilizator
Concret masina ati achizitionat-o in Romania sau in Anglia?
Romania
OVYBUB a scris:

Buna ziua.
Am cumparat o masina de la un cetatean roman cu numere de anglia inscrisa pe numele lui. Am scos cele 3 randuri de numere provizorii (numerele provizorii le-am scos cu contract de vanzare/cumparare si copia de buletin)dupa care am inmatriculato in anglia pe numele meu. Intrebarea mea este daca imi trebuie certificatul fiscal de la fostul propietar si contractul de vanzare/cumparare (nu am nici contractul de v/c, nici copia de buletin,nici certificatu de urmarire fiscala).

Ca sa o inmatriculati in Anglia va era necesar decat contractul de vanzare cumparare, certificatul fiscal este valabil doar in fata autoritatilor romanesti.

Nu va inteleg intrebarea, deci ati inscris-o deja si spuneti ca nu detineti contractul de vanzare cumparare? Este bine sa detineti toate actele cerute de autoritatile romanesti in eventualitatea in care o veti reinscrie in aici in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere masina RacerX RacerX Salut, Vreau si eu sa inscriu masina pe numele meu si as vrea sa mi se spuna si mie exact ce anume sa fac daca stie careva. Problema este ca proprietarul ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare masina alex67jjy alex67jjy Am cumparat o masina de la un cunoscut..masina este momentan inscrisa in bulgaria cu actele expirate,din cauza ca bulgari au bagat impozitu in asigurare masina ... (vezi toată discuția)
Amenda de la ditl pentru nedeclararea unei masini! bazarul bazarul Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania adusa pe roti cu numere de export provizorii pentru 30 zile, dupa expirarea lor am scos numere rosii 3 luni legal ... (vezi toată discuția)