avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reconstituire carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reconstituire carte funciara

Imi puteti spune si mie cum pot sa reconstitui o carte funciara ne gasita la inventar de catre oficiu de cadastru mentionez ca in 2007 am primit un act de la oficiul de cadastru cum ca CF cerut este lipsa la inventar.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mfe126love , utilizator 10:17, 17 Februarie 2014
Buna ZIua revin cu aceiasi problema daca ma poate cineva ajuta dupa noile legi cum pot sa fac reconstituirea unei carti funciara care sa pierdut din vina oficiului de carte funciara si am primit o sentinta in 2008 cum ca trebuie sa facem prin instanta aceasta reconstituire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras funciar pierdut ContSters15589 ContSters15589 Bunica mea a intrat in colectiv cu un teren de 1800 mp,de la colectiv terenul a intrat la Gostat.In anul 2002 s-a desfiintat Gosta-tul ,noi nepotii am primit ... (vezi toată discuția)
Extras c.f. stefan pop stefan pop buna ziua,va rog daca poate cineva sa explice in ce categorie de acte se poate incadra un extras cf.emis in 1992 de notariatul de stat,are stampila ... (vezi toată discuția)
Coproprietar cu statul pe terenul cumparat de mine irina16 irina16 In anul 2003 am cumparat o casa cu teren de 400 mp, de la unicul proprietar al imobilului , care detinea in acest sens un extras de carte funciara de evidenta ... (vezi toată discuția)