avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere si nu de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere si nu de vanzare cumparare

buna ziua scuzatima as avea si eu o intrebare.socrul meu a cumparat o casa printro anumita firma si sa trezit dupa 2 ani ca contractul nu era de vanzare cumparare ci de inchiriere. a cumparat casa in rate si in proportie e 70%casa e ca si platita.a pus un avocat care acum nici nui mai raspunde la telefon.ea daca ar contacta alt avocat ar avea sanse de castig?cum sa faca la cine sa apeleze?sau bani sunt pieduti?va rog eu mult ajutatine!!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:33, 6 Iunie 2013
Doamna, mergeti la alt avocat . Este greu sa va raspunda cineva aici pe site, daca nu are documentele in fata.
doamna va multumesc mult ca miati raspuns dar as vrea un avocat bun care sa se implice nu un avocat care ma mananca de bani iam dat 56 milioane vechi si nu am rezolvat nimic tot ma face sa inteleg ca nu voi rezolva niciodata aceasta situatie complicata
Cum ar putea proba ca a cumparat si nu a inchiriat cand contractul semnat e clar de inchiriere? Avocatul ala ce v-a zis ca macar o data tot ati vorbit cu el...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez? interesant artur8411 artur8411 buna seara azi am fost chemat la polititie in audienta de invinuit cu problema: sant acuzat cu inselatiune, abuz de incredere, si distrugere. dar nam ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cumparatoru nu o mai vrea nicuplacinta nicuplacinta ajutatima.am vandut o masina defapt am dato la ocunostinta nam facut acte cu cunostinta sa ocupat de treaba asta ela a reparat ce trebuia la ia si a pus ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand inchiriezi un apartament ipotecat anterior? axentyna@yahoo.com axentyna@yahoo.com Buna ziua, Va scriu referitor la o problema care ma apasa de ceva vreme si nu am cui sa cer o parere despre cum s-o rezolv sau cat de rau am intrat in ... (vezi toată discuția)