avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura necesara parasirii tarii cu un minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura necesara parasirii tarii cu un minor

buna ziua.unde trebuie sa merg sa ma interesez daca procura notariala facuta de unul dintre parintii este valabila si nu este falsificata?va rog imi trebuie un raspuns urgent.va multumesc
Buna ziua,
La notarul care a incheiat-o.
av. Gabriel Klein Kiritescu
nu este procura. Este declaratie acord. Puteti verifica existenta acestui act doar daca sunteti cel care a dat-o.
Sau cel caruia i s-a dat daca aveti suspiciuni.
Cel care a dat-o nu vad de ce ar verifica-o, el stie daca a semnat sau nu deci se poate adresa direct parchetului pentru fals si uz de fals, nu?
av. Gabriel Klein Kiritescu
eu sunt fratele mamei,daca merg la notarul care a facuto,imi poate spune daca este valabila?sau trebuie sa fie ea personal?va multumesc ptr ajutor
Dvs nu aveti nicio calitate, daca nu sunteti cel care insoteste minorul desemnat in acea declaratie sau nu sunteti parintele minorului care si a dat acordul.

Alte discuții în legătură

Procura notariala sau imputernicire avocatiala pentru consultare dosar? ionu roman ionu roman Daca doresc sa consult un dosar dintr-o arhiva intr-un dosar civil, procura pe care mi-o da partea din dosar trebuie sa fie notariala sau e suficienta procura ... (vezi toată discuția)
Procura pentru reprezentarea unei persoane din strainatate in vederea vanzarii unui imobil henrik 21 henrik 21 Buna ziua,as dori sa stiu si eu care modalitatea si implicit forma actului in sine.pentru a putea sa vand un apartament care figureaza ca avand proprietari pe ... (vezi toată discuția)
Procura frasin frasin buna ziua , am si eu o problema. Parintii mei trebuie sa prezinte la avocat, pentru o problema cu un teren, o procura de la o persoana care este stabilita in ... (vezi toată discuția)