avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare activitate SC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare activitate SC

Buna ziua,
Vreau sa suspend activitatea societatii comerciale incepind cu 15.06.
Ce pasi trebuie sa urmez pt. acest lucru?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 11:54, 6 Iunie 2013
Buna ziua,
Va trebui sa emiteti o hotarare AGA sau sa emiteti o decizie asociat unic in acest sens si sa va duceti la ORC cu ea pentru a fi inregiostrata.
Dupa ce primiti de la ORC actul de inregistrare va ducetri la Finantele publice locale si depuneti o copie de pe acte pentru a fi inregistrate si acolo.
av. Gabriel Klein Kiritescu
1.Incetare CIM ale angajatilor
2.Hot. Aga a asociatilor cu suspendarea activitati si mergeti la REG. Comertului
din localitatea unde are sediu firma si complectati cererea de suspendare ,taxe,etc.
3.Cind va luati certificatul constatator si cererea de mentiuni de la ONRC,contabila merge la finate pentru a cere regimul derogatoriu (in caz ca nu aveti datorii),depune dec.010 pentru incetare contributi salariati si restul.
Succes..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare temporara activitate srl apd apd buna ziua, ma intereseaza sa aflu care este procedura si etapele de suspendare temporara a activitatii unei SRL (2 asociati, 1 angajat, Bucuresti) pentru o ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate administratie iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, am suspendat pe o perioada de 2 ani activitatea unei societatii la onrc, insa acum nu stiu ce trebuie sa depun la administratie... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii vreau s-o inchid. pot? cristinabucuresti cristinabucuresti Buna ziua. Am o firma care are 6000 ron datorie la stat. Impozite samd... As dori s-o pun pe zero cateva luni ca sa-mi pot plati datoria ( si sa nu mai ... (vezi toată discuția)