avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract abonament internet
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract abonament internet

Buna ziua,
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva, pentru un PFA ce are sediul declarat in Prahova, dar activitatea se desfasoara de fapt in Bucuresti intr-un apartament inchiriat (cu viza de flotant), se poate incheia un abonament de internet la adresa din Bucuresti care poate fi decontat pe PFA? ma intreb daca ale legatura cu sediul firmei declarat...
Cel mai recent răspuns: andreea_catalina , utilizator 15:21, 6 Iunie 2013
Da, are legatura cu sediul firmei declarat. Pentru a putea deconta abonamentrul trebuie sa mergeti la fisc si sa declarati sediul social la apartamentul inchiriat si asta numai daca inchirierea este efectuata pe PFA.
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2013
MArusca Steli, Contabil
va multumesc mult pentru raspuns :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducerea chieriei si a altor cheltuieli pentru o firma care functioneaza in alt spatiu decat sediul social. stildeviata stildeviata De putin timp am infiintat un SRL avand ca domeniu de activitate Publicitate- cod CAEN 731.Pentru sediu social am incheiat un contract de comodat la o adresa ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament - punct de lucru? Radu85 Radu85 Buna ziua, Va prezint situatia in care am nelamuriri: - detin PFA cu sediu social la propriul domiciliu (comert pe internet) - detin un (alt) apartament ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere pt pfa danm123 danm123 Buna ziua, Am un PFA cu sediul profesional in Bucuresti iar adresa din buletin este din alt judet. Domicilul fiscal al PFA este in Bucuresti (am depus forma ... (vezi toată discuția)