Buna ziua,
am o rata dela o societate de creditare pentru un laptop din motive financiare nu am mai putut plati rata la timp ,iar cand m-am prezentat dupa 2 luni sa platesc am aflat ca am si penalizari de 1% pe zi acestea depasind jumatate din valoarea ratei ,eu am doar o indemnizatie de crestere copil iar sotu salariu minim pe economie iar el este girantul contractului .
Intrebarea mea este daca poate sa-i puna proprire pe salariu sotului avand in vedere ca nu este virat pe card ci il ia cash in mana?si mai stiu ca au dreptul doar 1/3 din salariu sa opreasca ,ar putea sa-i faca proprire pe tot salariu care net ajunge la 500 de lei?
Multumesc anticipat
Multumesc frumos pentru raspuns dar as mai avea o nelamurire cum se procedeaza in astfel de cazuri ?Angajatorul ii opreste din bani si ii vireaza personal creditorului sau i se opreste angajatorului din propriul cont?
Poprire conturi
lilicrin
Sotului meu i se vireaza salariul pe card, am primit acum instiintare pentru poprire pe salariu de la banca. Poprirea este pentru toate bancile unde are ... (vezi toată discuția)