Curtea de Apel a admis recursul partii adverse si a casat hotararea primei instante.
Doresc sa fac revizuire a deciziei de recurs pt. a nu plati cheltuielile avocatului partii adverse ( Curtea Constitutionala s-a pronuntat in sensul ca un avocat, fost judecator, nu poate pleda la instanta unde a lucrat - exceptie).
Vreau sa folosesc aceasta exceptie la revizuire.
O persoana necunoscuta pe care am intalnit-o in instanta, in urma unei discutii purtate, mi-a spus ca o asemenea decizie nu poate fi atacata cu revizuire, daca nu se invoca fondul. Si ca nu evoca fondul o decizie prin care se anuleaza sau se respinge recursul in temeiul unei exceptii procesuale, recursul este anulat ca neregulat introdus, netimbrat, ...
A mai spus ca hotararea de recurs poate fi revizuita daca a admis recursul, a casat sau modificat decizia instantei de apel si a admis apelul ( dar in cazul de fata nu se putea face apel ).
M-a bagat complet in ceata !
Nu inteleg ce conditii ar trebui sa indeplinesc pt. a putea face revizuirea hotararii de recurs sau a celei de fond.
Se poate face revizuirea celor 2 hotarari sau nu ?
Ce ar trebui sa fac ?
Sau ce ar trebui sa invoc pt. a nu-mi fi respinsa revizuirea celor 2 hotarari ?
revizuirea e admisibila luandu-ma dupa ceea ce expuneti dar trebuie s va incadrati in niste motive iar cum ca nu doriti sa platiti onorariul..nu va incadrati, nici vorba...
s-ar putea sa va creasca cheltuielile de judecata cu noul onorariu de avocat din revizuire
vreau sa fac revizuire a hotararii pt.a nu plati cheltuielile de judecata = onorariul avocatului care nu avea dreptul sa pledeze /reprezinte partea adversa la instanta unde a lucrat ca judecatot.
Odata ce acel avocat nu avea voie sa apere la acea instanta, nu trebuia sa i se admita nici obligarea mea la plata onorariului acestuia.
Curtea Constitutionala s-a pronuntat pe exceptie. Nu este suficienta invocarea acestei decizii?
Vreau sa nu platesc acest onorariu de avocat, pt. ca legea nu-i permitea acestuia sa vina ca avocat in procesul respectiv.
Cum as putea face acest lucru, folosindu-ma de acea decizie ?
Ce motive as putea invoca ?